Am lansat site-ul EGORent: Digitalizăm Închirierile auto din Alba

Cu mândrie vă prezentăm cel mai nou proiect finalizat de echipa noastră de la Namebox: un website complet customizat pentru EGORent, companie specializată în închirieri auto în Județul Alba.

Tehnologie și design la cele mai înalte standarde

Website-ul, dezvoltat pe platforma Cs-Cart, își propune să ofere utilizatorilor o experiență fluentă și intuitivă, aliniată cu cele mai recente trenduri din domeniu. Am integrat un sistem de rezervare auto avansat care permite clienților să aleagă vehiculul preferat în doar câțiva pași simpli. Acest sistem este nu doar user-friendly, dar și foarte bine optimizat pentru a răspunde prompt nevoilor fiecărui vizitator.

În ceea ce privește design-ul, am optat pentru cunoscutul framework Bootstrap 5 – una dintre cele mai eficiente și populare biblioteci front-end din lume. Astfel, indiferent dacă accesezi site-ul de pe desktop, tabletă sau mobil, vei beneficia de aceeași experiență vizuală plăcută și de un răspuns rapid la fiecare comandă.

Performanța ca obiectiv principal

Pe lângă aspectul vizual și funcționalitate, un alt factor esențial pentru succesul unui site web este performanța. Și, în acest sens, am dat totul! La un test recent realizat pe GtMetrix, site-ul a obținut nota A cu un scor de 88%. Timpul de încărcare? Doar 1.7 secunde, și asta în condițiile în care site-ul este găzduit pe un pachet de web hosting shared. Acesta este un rezultat excepțional având în vedere contextul tehnic.

Am lansat site-ul EGORent: Digitalizăm Închirierile auto din Alba

Dacă EGORent ar fi optat pentru un server VPS, timpul de încărcare ar fi fost probabil sub 1 secundă, însă chiar și așa, rezultatele obținute sunt de invidiat.

De ce să alegi firma noastră pentru proiectul tău?

Într-o lume în care majoritatea afacerilor se mută în mediul online, este esențial să ai un partener de încredere care să te ghideze pas cu pas. Cu o experiență vastă în domeniu și cu un portofoliu de proiecte de succes, oferim soluții personalizate fiecărui client.

Dacă ai în plan lansarea unui magazin online pe Cs-Cart sau orice alt tip de proiect similar, te așteptăm să ne contactezi. Împreună putem discuta despre nevoile și obiectivele tale și despre cum să le transformăm în realitate.

Site-ul EGORent evidențiază puterea combinării CsCart cu Bootstrap 5 pentru performanțe de top. Ghidați de pasiunea pentru tehnologie și ambiția inovației continue, ne angajăm să convertească ideile tale în triumfuri digitale.

Lasă un comentariu